Catering

Catering Ganache - Haukisali

Catering palvelut suunnitellaan kuitenkin mittatilaustyönä, juuri Sinulle. 

Panostamme keveyteen, mausta ja laadusta tinkimättä. Teemme kaikki tuotteemme laadukkaista, aidoista raaka-aineista.  Suosimme sesonkien mukaan lähituottajien raaka-aineita. Asiakkaan tyytyväisyys on meillä etusijalla.

Saat kauttamme kaiken minkä tarvitset

- Ruuat ja kattauksen

- Tilat ja tarjoilun

- Ohjelman ja henkilökunnan 

- Koristelut ja kukka-asetelmat

 

Illalliset

Haluamme tarjota teille ainutlaatuisen makuelämyksen olipa kyseessä pieni tai suuri perhejuhla, häät, yritystapahtuma tai muu tilausuus. Toimitamme teidän toiveittenne mukaan räätälöidyn menuun ja tarjoilun.

Buffet

Runsas buffetpöytä on kätevä tapa hoitaa ruokatarjoilu joustavasti isoille ryhmille. Buffetista löytyy kaikille vieraille mieluisaa syötävää. Buffetpöytä voi sisältää pientä ja suolaista, salaattia ja lämmintä ruokaa.

Cocktail

Suolaista ja makeaa maistuvien juomien kera luo mieleenpainuvia makuelämyksiä luo tunnelmaa juhlaan. Jos haluat tarjota näyttävän, maistuvan ja monipuolisen tarjoilun on cocktail sopiva ratkaisu.

Herkkupöytä

Snack bar, Candy bar, Dessert bar, Popcorn bar, Ice cream bar, Cookie bar. Herkkupöytä on ohjelmanumero itsessään, suunnittellaan yhdessä herkut tapahtumasi ja toivomustesi mukaan.

Catering Ganache - Haukisali

Mieleenpainuvat makuelämykset juhliin, tapahtumiin ja kokouksiin

Pyydä tarjous 
Catering Ganache - Haukisali | Ahventie 4, 02170 Espoo | p. 0400 813152 | info@haukisali.fi